Важливо Волинь Новини

Британець проїхав 2500 кілометрів на Волинь аби допомогти українським військовим. Фото

Британець Андрес Евагнгело проїхав більше 2500 кілометрів власним автомобілем на Волинь аби доправити допомогу українським військовим та медичне устаткування. Андрес каже, що він та його друзі серед яких багато колишніх військових розуміють наскільки важливою є зараз підтримка України і підтримуватимуть вільний український народ до перемоги.
«Мене звуть Андрес я з Великобританії. Це моя третя поїздка в Україну. Я привожу важливі медичні товари, які везу пастору Сергію із села Озеро. І також я маю військове спорядження, яке можна пожертвувавши українській армії», – каже містер Евангело.
Командир батальйону оперативного реагування «Луцьк» підполковник Олександр Тиводар подякував за підтримку української армії.
«Наші хлопці виконують бойові завдання у різних точках України, тому така підтримка є важливою та потрібною аби крок за кроком наближувати нашу перемогу». Андрес запевняє, що це його не останній візит на Волинь і допоки він тут, його друзі у Великій Британії формують вже нову партію допомоги для України.