Волинь Новини

Волинь у скорботі: в останню путь провели загиблого на війні Героя. Фото

Після кількамісячної ДНК-експертизи назавжди повернувся додому на свою малу Батьківщину волинянин Сергій Засадко. Мешканці Володимирської громади зустріли труну з тілом полеглого Героя навколішки, сформувавши «живий» ланцюг, який пролягав вулицями Луцькою та Зимнівською.

Про це повідомили у Володимирській міській раді.

Останнім гучним гудком залізничного транспорту попрощались з колишнім колегою і працівники Рівненської філії «Львівської залізниці», коли кортеж з вантажем «200» перетинав залізничний переїзд на вулиці Луцькій.

article photo

article photo

article photo

article photo

Прощались із загиблим захисником, якому тепер назавжди 37, у селі Зимне, де мешкають його батьки. Підтримати згорьовану дружину та рідню прийшли сотні односельчан, а також друзі та побратими Сергія. Труну з тілом Героя пронесли на руках через усе село до Зимненського монастиря, у храмі якого відбувся чин похорону.

article photo

Водій артилерійської батареї був мобілізований до війська у лютому цього року після повномасштабного вторгнення росії на територію України. Не чекаючи повістки, сам вируив до територіального центру комплектування, адже не міг лишатись осторонь, коли на рідну землю прийшла біда.

Зі зброєю у руках він мужньо обороняв Україну від ворога. Загинув Сергій Засадко 28 квітня в результаті артилерійського обстрілу на Донеччині. У бійця залишилась дружина та 8-річна донька.

Інформаційне агенство Волинь infa висловлює співчуття родині загиблого! Вічна шана Герою!

article photo

article photo

article photo

article photo