Волинь Новини

На Волині продали недобудовану лікарню

Оцінили земельну ділянку та затвердили ціну для її продажу по вулиці Паркова, 22а в Горохові, де з довгобуду лікарні будують два будинки.

Відповідне рішення прийняли на 24-й сесії Горохівської міськради, – повідомляє Район.Горохів.

На сесії затвердили звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, яку передають у власність шляхом продажу ПП «ФОРЕСТ-УКРАЇНА» загальною площею 0,9505 га (кадастровий номер 0720810100:03:001:0502).

Також депутати затвердили ціну продажу земельної ділянки на Парковій, 22а. Відповідно до висновку експерта про ринкову вартість, земельна ділянка коштує 488 367 гривень.

Тож земельну ділянку продають ПП «ФОРЕСТ-УКРАЇНА», яке, як ми повідомляли раніше, взялося реконструювати довгобуд лікарні.

Нагадаємо, 30 років тому неподалік парку у Горохові «виросло» п’ятиповерхове приміщення площею 9000 квадратних метрів, де за кращих часів мали б облаштувати терапевтичний центр із басейнами та водолікувальними процедурами в них.

Споруда була готова на 54%, однак дочекалася свого «зіркового» часу лише через три десятки років. Інвестори відразу вирішили, що з однієї довгої будівлі зроблять дві. В них облаштують 65 комфортних квартир. На пустирі, що поруч, проведуть благоустрій.