Новини

Це буде найбільше поповнення озброєння і військової техніки ЗСУ, – Арестович про напад Білорусі

Якщо білоруська армія наважиться на наступ на територію України, то це буде найбільше поповнення озброєння і військової техніки Збройних сил України.

Про це в інтерв’ю Марку Фейгіну на ютуб-каналі «ФЕЙГИН LIVE» розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович. 

Зі слів Олексія Арестовича, хоч Білорусь і проводить інтенсивні заходи з бойової підготовки, але потрібно розуміти, що олександр лукашенко знаходиться у складній позиції. Формально – він розповідає, що готовий воювати за західну Україну, неформально – робить усе, щоб білоруська армія не встрягла у війну, а символічно – показує, що «він за Україну».

«Я не дуже боюся білоруської історії. Президент (Володимир Зеленський, – К.) провів нараду на найвищому рівні, перевірили ступінь нашої готовності до можливої участі білоруських військ на нашій території. Можу сказати, що ми готові. А якщо вони сюди підуть, то це буде найбільше поповнення озброєння і військової техніки ЗСУ. Тому ми готові, раді приймати», – зазначив Олексій Арестович.

Радник голови Офісу президента додав, що командування ворогів боїться зустрічі білоруських військ з українськими, оскільки остерігається, щоб білоруси не передали техніку і не перейшли на українську сторону.