Волинь Новини

Випускники ліцею на Волині отримали подарунок з передової

Український прапор з підписами та побажаннями захисників, як символ мужності, незламності духу, любові до України, передав на батьківщину у ліцей села Пнівне, що на Камінь-Каширщині, випускник школи Олександр Кудас.

Про це пише газета «Полісся».

Сьогодні українці від малого до старого об’єднують свої зусилля задля перемоги над рашистськими окупантами. І поки наші мужні захисники дають гідну відсіч нападникам, у тилу ведеться активна робота, спрямована на підтримку бійців. І поки таким чином ми будемо разом діяти, ніякому ворогові нас не здолати. Тож наскільки важливими є волонтерські передачі на фронті для військових, настільки цінними є для тих, хто їх організовує, сувеніри від захисників. Як ось цей синьо-жовтий стяг (на фото) з  підписами та побажаннями побратимів 93 ОМБр «ХОЛОДНИЙ ЯР».

Прапор подарував Пнівненському ліцеєві колишній випускник.

«Наш ліцей отримав надзвичайний подарунок… від випускника школи Кудаса Олександра. Звичайного юнака… Та ні, не звичайного! Мужнього, сміливого, справжнього героя, який пройшов АТО і сьогодні боронить Батьківщину від проклятої навали рашистів. З трепетом в душі читали підписи та побажання. Адже, за кожним з них — життєва історія», — написала у мережі «Фейсбук» Руслана Федь.

Шкільна родина щиро вдячна за цей безцінний подарунок Сашкові. Вирішили, що зберігатимуть Святиню в найпочеснішому місці, «бо це не просто прапор, це — символ мужності, незламності духу, любові до України та віри в перемогу».

«Воістину, школа славна не числом, а справами своїх випускників. Школа по праву гордиться тобою, Олександре, твоїм життєвим прикладом… Дякуємо твоїм побратимам за безцінний подарунок! Дякуємо за спокій, за тихе небо над головами! І чекаємо на зустріч в alma mater! Без пафосних слів, просто, ПОВЕРТАЙТЕСЬ ЖИВИМИ, З ПЕРЕМОГОЮ!!! Нехай Отець, Син і Дух Святий завжди оберігають вас! СЛАВА УКРАЇНІ, СЛАВА ВАМ і наша щира дяка!!!!» — написала Руслана Федь.

article photoarticle photoarticle photo