Волинь Новини

У Липинах відсвяткували День села. Фото

На Трійцю у цьому населеному пункті поблизу Луцька відсвяткували 477 років із дня заснування

Попри те, що в Україні війна, цьогоріч традицію відзначати День села вирішили не переривати, – інформує  Підгайцівська громада. Лише зробили свято менш масовим – більше для дітей та підлітків.

У центрі села звідусіль лунав дитячий сміх. Діти декорували печиво, яке передадуть військовослужбовцям.

Разом із директоркою Липинського будинку культури Богданою Борис, вони створювали гончарні вироби у майстерні Віктора Дудка. Танцювали й запальні танці з Русланом Грохолем.

Працівники Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Віталій Шкорупський та Володимир Харчук організували турнір із настільного тенісу.

 

У Липинській бібліотеці оголосили результати конкурсу малюнка «Моє село – маленька Батьківщина» та вручили подарунки кращим художникам.

Староста Липинського старостинського округу Олександр Куць пильнував, аби зварилася смачна рибна юшка. Він також не забув підготувати подарунки для дітей.

Свято вдалося за фінансового сприяння заступника Підгайцівського сільського голови Леоніда Гроголя, депутатки Підгайцівської сільської ради Світлани Зінкевич та старости села Олександра Куця.