Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з університетом США

Підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо академічного співробітництва між Уесліанським університетом (США) в особі проректора Ніколь Стентон й асоційованого проректора Марка Хові та Волинським національним університетом імені Лесі Українки в особі ректора Анатолія Цьося, які діють на підставі Статуту, визнаючи важливість обмінів в академічній сфері, яка включає в себе навчання та дослідження.

Сторони домовилися укласти меморандум для створення, розвитку та покращення співробітництва в освітній і науковій галузях, зокрема в навчальній, викладацькій і дослідницькій сферах. Меморандум призначений для заохочення та полегшення розвитку взаємовигідних відносин між Уесліанським університетом і ВНУ імені Лесі Українки.

Новий партнер ВНУ імені Лесі Українки – Уесліанський університет (США)

Співпраця у навчальних програмах передбачає:

  • розробку спільної науково-дослідної діяльності;
  • обмін та/або відвідування навчальних програм і наукових досліджень викладачами;
  • студентські обміни та/або відвідування програм для дослідження та навчання;
  • участь у семінарах і конференціях;
  • обмін академічними матеріалами, результатами викладацької та дослідницької діяльності й іншою інформацією;
  • спеціальні короткострокові навчальні програми;
  • інші види діяльності, що можуть бути взаємовигідними.

Новий партнер ВНУ імені Лесі Українки – Уесліанський університет (США)

За виконання меморандуму несе відповідальність Associate Professor, Dr. Katja Kolcio (Уесліанський університет) і завідувач кафедри практичної психології та психодіагностики, доцент Людмила Магдисюк і доцент Антоній Мельник (ВНУ імені Лесі Українки).

Меморандум набуває чинності з дня його підписання представниками обох сторін і вважається дійсним на період п’яти років.