Волинь Новини

Луцька ветеринарка повідомила, чому закривається клініка «Кіт Леопольд»

Як стало відомо, луцька ветлікарня Кіт Леопольд” припиняє свою діяльність. Утім, існує чимало чуток щодо закриття ветеринарної клініки.

Зрештою, тваринолюбка, лікарка ветклініки «Кіт Леопольд» Яна Коханюк  повідомила, чому насправді зачиняється улюблений осередок чотирилапих у соцмережі Facebook.

 

 

“Наразі мушу пояснити ситуацію, яка склалась, та відповісти на ваші запитання, які з‘явились з того моменту, як ми повідомили про закриття клініки. Сьогодні другий день, як ми не працюємо. Тому хочу прояснити деякі моменти.
Першочергово хочу закрити питання по пліткам, які поширюють, як не дивно, на теренах ветеринарних клінік мої колеги. Одна із пліток, як на мене за межею адекватності, говорять що зі смертю мого тата ми втратили спонсора.
Отже, (не)шановні, хто розпускає подібні плітки. Мій тато загинув на війні, загинув захищаючи усіх нас, і вас в тому числі. Усіх вас, тих хто поливає брудом, створює ці плітки, та влаштовує танці на кістках. Тому прошу, проявіть краплю людяності та майте вже нарешті совість промовчати. Дана інформаціє є нічим іншим як брехнею. Мій тато не мав жодного матеріального відношення до клініки і не був її спонсором. Мій тато мав золоті руки, і був майстром від Бога, і тому так, багато в чому мені допомагав фізичною силою та добрим словом, підтримкою, порадою. Тато був моєю опорою, але не спонсором. Наша клініка була самодостатня, і забезпечувала себе самостійно. Даючи мені змогу займатись волонтерством, обслуговувати безпритульних тварин безкоштовно або за мінімальну плату. Займатись перетримкою та прилаштуванням безпритульних тварин.
Друга плітка була про те, що начебто нашу клініку позбавили ліцензії. Скажу коротко – це БРЕХНЯ! Жодна з даних історій не є правдою.
Тепер про правду. Причини закриття клініки, і їх є кілька. Перша і головна, якщо раптом хтось не помітив, то в країні війна. З початком війни у нас зменшився штат працівників з різних причин, хтось виїхав за кордон, хтось вирішив бути з сім‘єю, мій чоловік, лікар клініки, людина яка допомагала організовувати роботу клініки без перешкод, пішов боронити країну у ЗСУ. У зв’язку з цим, я втратила свою, як особисту, так і в роботі, підтримку та допомогу. А враховуючи те, що у нас донечка якій немає ще і року, поєднувати роботу, її організацію та догляд за донею стало складно.
Далі, це звісно брак персоналу, а саме компетентних лікарів. На лікарів які залишились, лягло надто велике навантаження, як фізично так і морально. Хамство, невігластво, ненависть від людей, загострилися на фоні стресу, зв‘язаним з війною. Лікарі емоційно вигоріли під впливом негативу від людей. Багато хто забувається, що ветеринари також люди, з почуттями та проблемами.
Іноді ситуації звинувачення доходять до абсурду, особливо підсилені колегами.
З огляду на усе вище перераховане мною було прийнято рішення не працювати взагалі, ніж працювати на межі, допускаючи помилки, навіть з огляду на те що їх була незначна кількість.
Або якісно, на всі 100% – або ніяк, наше бажання було таким завжди. Я знаю, що даний пост може викликати бурю емоцій, як і в підтримку, так і ні. Тому заздалегідь хочу попросити вас утриматись від гнівних коментарів. Проявіть трохи людяності та розуміння, що для декого з нас, працівників клініки, рухнув цілий світ”, – йдеться у дописі.
До слова, вакцинації та стрижки будуть проводитись і надалі по запису за тел. 0982437787.