Новини

У катастрофі на залізниці в Німеччині загинули дві українки

Як стало відомо, внаслідок залізничної катастрофи в Німеччині в Баварії загинули дві громадянки України, які виїхали після початку війни та проживали поблизу в сім’ях, що приймають біженців.

Як пише видання Bild, катастрофа сталась 3 червня, у п’ятницю. Регіональний потяг, який прямував до Мюнхена, зійшов з колії неподалік міста Гарміш-Партенкірхена. Як наслідок кілька вагонів перекинулися, передає Молодий Буковинець.

На разі ліквідація аварії ще продовжується, але вже достеменно відомо про пятьох загиблих та близько 40 поранених. Ще від 7 до 14 людей досі вважаються зниклими безвісти. За інформацією німецького видання серед постраждалих є також дитина однієї із загиблих українок.

Посольство України в Німеччині в коментарі “Європейській правді” підтвердило загибель двох українок внаслідок аварії на залізниці

Консули Генерального консульства в Мюнхені перебувають на зв’язку з сім’ями загиблих жінок. У кожної із загиблих залишилася неповнолітня дитина, які на разі перебувають у супроводі близьких дорослих.

Як повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник, чоловіки загиблих планують приїхати до Німеччини, наразі вирішується питання їхнього перетину кордону.