Волинь Новини

Ректор ВНУ взяв участь в урочистостях до Днів Варшавського університету сільського господарства

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки професор Анатолій Цьось на запрошення очільника Варшавського університету сільського господарства (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie) професора Міхала Єжи Засади взяв участь в урочистостях, присвячених «Дням університету».

Польща

Варшавський університет сільського господарства заснований ще у 1816 році та є найстарішим сільськогосподарським і природничо-науковим університетом у Республіці Польща. Навчальний заклад має близько 40 спеціальностей (з них 9 викладаються англійською): від природничих наук і технологій до ветеринарної медицини, соціальних та економічних досліджень.

Також сучасні дослідницькі центри та лабораторії дозволяють навчати і проводити дослідження на найвищому рівні.

Ректори домовились про підготовку спільних проєктів, наукових досліджень, реалізації академічної мобільності та інше. Обидва наголосили, що якісна освіта зараз є пріоритетом у роботі вищих навчальних закладів України та Республіки Польща.

Польща

Академічна спільнота ВНУ імені Лесі Українки висловлює вдячність польському народу за допомогу й підтримку українців. Разом до Перемоги!