Волинь Новини

«Дякую всім, хто підтримав нас у біді» – дружина 27-річного шачанина, який помер від онкохвороби

24 травня невиліковна хвороба забрала життя в 27-річного шачанина Влада Семенюка. Молодий чоловік, у якого наприкінці квітня діагностували пухлину в голові – злоякісну тератому, через декілька тижнів згас на очах у дружини. 

Вікторія Семенюк після похорону звернулася в редакцію, аби подякувати всім, хто підтримав її у біді.

«Для мене це страшна втрата. Ми з Владом були частинками єдиного цілого. Сам він був золотою людиною, чуйною, доброю, ніжною. Ніколи не конфліктував з людьми, нікому не відмовляв у допомозі. Його любили і поважали. Як би страшно це не звучало, але мати Влада не підтримувала сина і навіть не прийшла на похорон. Натомість у найскладніший період нам допомагали зовсім чужі люди і моя рідня, для якої Влад став сином і братом», – розповіла Вікторія.

Вона висловлює вдячність усім, хто підтримав подружжя фінансово – знайомим і незнайомим людям з Шацька, Ковеля, Ратного, Луцька та інших населених пунктів Волині. Завдяки цим коштам пара виплатила всі свої борги, яких після тривалого лікування Влада (впродовж останніх років в нього діагностували п’ять пухлин) накопичилося чимало. Вдячна рідним, друзям, сусідам, знайомим – за молитви, моральну і матеріальну підтримку; медикам Шацької лікарні, які приїжджали на всі виклики і постійно надавали хворому професійну медичну допомогу (Ніні Хащовій, Павлові Петрову, Катерині Шульзі та іншим).

Вікторія Семенюк дякує всім добрим людям за небайдужість, співчуття, християнське милосердя і таку важливу для неї підтримку. Зичить, щоб сторицею повернулося до них зроблене добро, а милосердний Господь усіх щедро нагородив і благословив на мирне й щасливе життя.

…Провести в останню путь Влада Семенюка прийшло дуже багато людей… Живими квітами буквально вкрили його могилу.

Вічна пам’ять світлій людині…