Важливо Волинь Новини

“Я знаю, як він любив життя, особливо коли повернувся з АТО!”, – волинянка про загиблого воїна написала зворушливий пост

Як стало відомо, у бою з окупантами загинув із села Топільне Рожищенської громади Андрій Поліщук. Відтак, 23 квітня у рідному селищі попрощалися з воїном близькі, друзі, та небайдужі мешканці.

Згодом, небайдужа мешканка села Топільне оприлюднила зворушливий пост про воїна після його смерті у соцмережі Facebook.

 

“Немає слів… Немає сліз… Згасло сонце… Бо згасло ще одне молоде життя. А чи було воно, сонце, цих 55 днів для українців?.. Чи бачили це сонце, а чи бачать його батьки, чиї сини і доньки пішли на війну?!! Пішли і не вертаються…

14 квітня загинув Андрій Поліщук, найкращий друг мого сина, і можна сказати, мій син, бо підростали та мужніли обоє на моїх очах. Він довіряв мені свої таємниці, я знаю найулюбленішу його страву, доволі просту. Я знаю, як він любив каву, яку завжди робив самостійно. Я знаю, як він любив життя, особливо коли повернувся з АТО!!

Андрій був дуже добрим, веселим і слухняним!!!Навіть під час останньої нашої з ним розмови, коли я попросила:” Будь обережним, Андрію”, він, як завжди, відповів:”Слухаюсь, тьоть Тань”.  Але не послухався… Перший раз не послухався, коли найбільше треба було!!! А ще, в той же день, 8 квітня, побачивши надіслану мною світлину надзвичайно яскравої подвійної веселки, яка зійшла над селом після дощу, сказав: “Значить все буде добре!!!” А де ж воно добре ,дитино,коли тебе не стало?!!!

Коли тепер не ти до нас, а ми прийдемо і вже завжди будемо ходити до тебе…Де ж воно добре, коли нам останній раз доведеться обійняти та поцілувати тебе і вже довіку цілувати холодний хрест на граніті…І я не знаю, мій дорогенький, які слова знайти для твоєї мами, для твоєї Галі, як жартома ти любив її називати…Для нашої з тобою Галі… Ніяких слів не вистачить, які б вгамували цю несамовиту біль!!! Як і не вистачить цілого життя для хвилини мовчання за всіма загиблими у цій клятій війні!!!

Уклін тобі, любий Андрію, велика шана і любов, а ти знаєш як ми тебе любили, від усієї нашої сім”ї, особливо від твого друга Олександра, який на превеликий жаль, навіть не зможе попрощатися з тобою і провести в останню дорогу… Але його і наші серця розриваються від нестерпного болю і невимовно тяжкої втрати. Спи спокійно, Андрію!

Нехай Господь упокоїть твою світлу душу у Царстві Небесному! Слава і вічна пам’ять Герою! З любов’ю і болем щирі співчуття родині!”, – йдеться у дописі.