Новини

У деокупованій Бучі директор кладовища влаштував салют. Фото

У ніч на 8 травня у деокупованій Бучі Київської області, тероборона затримала директора кладовища та його товаришів за те, що вони влаштували салют під час дії воєнного стану, пише Апостроф.

«Група швидкого реагування Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1 спрацювала моментально і вже затримала недолугих піротехніків!«, – йдеться у повідомленні.

Одна з мешканок Бучі зазначила, що затримали головного наглядача кладовищ Бучанської ОТГ Сергія Капличного та його товаришів. Вони запустили салют близько 21:30 вечора.

«В мене в будинку дворічна донечка, поряд багатодітна родина, у якої п’ятеро діток – батько і голова родини яких, зараз мужньо захищає свій дім і нас з вами…. не так давно переживша окупацію і постійні обстріли. Що вона чує, САЛЮТ, покидьок Капличний, за злякані знову дитячі очі, за знову від зривів зірваний дитячий сон, заради своїх безглуздих жартів і розваг, я тебе особисто буду ломакою бити при кожній, а за своїх дітей, не сумнівайся, у розлютованих мам і жінок, чоловіки, сини і діти зараз яких всіма силами охороняють нас, сил вистачить», – наголосила місцева жителька.

У деокупованій Бучі директор кладовища влаштував салют. ФОТО
У деокупованій Бучі директор кладовища влаштував салют. ФОТО
У деокупованій Бучі директор кладовища влаштував салют. ФОТО