Новини

На Закарпатті повідомили про перший ракетний удар

Як стало відомо, російські війська завдали ракетного удару по Закарпатській області. За попередньою інформацією, удар був по інфраструктурному об’єкту у Воловецькому районі. Це перший удар по Закарпаттю з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Інформація про жертви та постраждалих уточнюється, передає ZAHID. NET.

Про атаку росіян ввечері вівторка, 3 травня, повідомив голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита.

«Приліт ракети в об’єкт в гірському районі Закарпаття. На місці працюють служби, уточнюємо інформацію щодо пошкоджень та можливих жертв», — зазначив голова військової адміністрації.

Також Віктор Микита попросив не фотографувати місце удару та не поширювати світлини у мережі. Інформація про можливі жертви та постраждалих уточнюється.

Повітряна тривога була оголошена по всій території України о 19:00 та тривала понад дві години до 21:12. За цей час росіяни завдали ракетних ударів по кількох районах Львова, а також вперше вдарили по території Закарпатської області. Внаслідок атаки у Львові є перебої з електропостачанням. Інформація щодо пошкоджень на Закарпатті наразі уточнюється.