Волинь Новини

На Волині незаконно продавали бронежилети та каски з гуманітарної допомоги

Співробітники СБУ заблокували незаконний збут партії бронежилетів, касок та інших товарів, ввезених на митну територію України як гуманітарну допомогу. Загальна вартість продукції становила 18 тис. дол. Про це повідомляє СБУ Волині.

Оперативники встановили, що незаконну схему організував військовослужбовець добровольчого формування, який також обіймає посаду керівника одного з відділів Підгайцівської сільської ради.Під час санкціонованих обшуків на складі у місті Ковель та за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили: бронежилети, каски, гігієнічні товари, готівкові кошти у валютах різних країн на загальну суму майже 800 тис.грн.

Триває досудове розслідування, розпочате за незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Документування здійснювали оперативники Управління СБ України у Волинській області за процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури.

 

article photoarticle photoarticle photoarticle photoarticle photoarticle photo