Волинь Новини

Волинський кордон укріплений настільки, що білорусам нічого не світить

Блогер Денис П’ятигорець розповів про воєнну ситуацію на півночі, півдні та сході України, а також повідомив, що волинський та рівненський кордони з Білоруссю укріплені настільки сильно, що в разі наступу білоруським військам тут зовсім нічого не світить.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Північ та центр. Завдяки нашій тактиці зі знищення колон забезпечення, ворог не може вчиняти жодних наступальних дій. В них є лише два варіанти – окопатися або здатися в полон. Дуже багато захопленої техніки. Деякі бригади вже подали запит на доукомплектування танкістами та водіями. Велику кількість боєкомплекту ворога також захоплено.

Знищують колони постачання й на півдні. Не так активно, як у центрі та на півночі, але все ж таки це не дає змоги ворогу активно діяти в бік Запоріжжя та Дніпра», – повідомив блогер.

За його словами, на сході ситуація значно важча через близькість кордону, бо через нього йде постачання.

«Проте там інша біда в орків. За ці дні наші знищили майже всіх, хто міг більш-менш нормально вести вогонь по заданих координатах з арти. Сьогодні ці у***ки стріляють куди впаде. Якщо зав’язується артдуель, то вона практично завжди закінчується знищенням дірявих», – пише П’ятигорець.

Щодо лісів півночі та центру, то блогер додав, що цю територію щодня відпрацьовують наші ЗСУ, ССО та тероборона: «Щоночі працює ССО та нищить ворога пачками. Засинати орки дуже бояться. Їм холодно. Ті, що сховалися по будинках, ще якось тримаються. Ті, що в лісах, мерзнуть, хворіють, бухають та морально розкладаються. Судячи з перехоплень, орки ненавидять кадировців та активно зливають їхні позиції».

Окрім того, Денис П’ятигорець повідомив, що наразі укомплектовано першу хвилю резерву, який ще навіть не вступав у бій:«Кілька днів орків чекають неприємні сюрпризи. Накопичення резервів продовжується щодня. Полігони не справляються з кількістю мобілізованих. А їх з кожним днем стає все більше. З розмов біля військкоматів стало зрозуміло, що плани х**ла щодо залякування українців через нищення мирного населення провалились. Більшість добровольців другої хвилі пішли якраз, щоб помститися за Харків, Маріуполь, Суми, Чернігів, Волноваху тощо».

Насамкінець блогер розповів про ситуацію на кордоні з Білоруссю, адже вчора з’явилася інформація, що білоруські війська можуть бути залучені до вторгнення в Україну 11 березня о 21:00.

«Волинський та Рівненський кордони укріплені настільки, що Нацполіція та ТРО вже починають розбирати хаотичні блокпости по селах, щоб не ускладнювали рух. Білорусам нічого не світить, від слова зовсім», – резюмував Денис П’ятигорець.