Волинь Новини

Лучанку двічі за два дні ловили на продажі сурогату. Фото

Жительку Луцька вдруге за два спіймали на продажі сурогатого алкоголю.

Про це інформує департамент муніципальної варти у Фейсбуці.

Зазначається, що лише вчора поліція знищувала сурогат та проводила профілактичну бесіду з громадянкою, що здійснювала його продаж з квартири № 10 на вулиці Ветеранів, 17. Проте продавчиня жодних висновків не зробила і вже наступного дня знову продавала небезпечну речовину.

Тож сьогодні інспектори департаменту муніципальної варти склали протокол на неї за порушення ч. 3 ст. 156 КУпАП, а весь наявний сурогатний алкоголь вилучили.

Наголосимо, що на території нашої громади діє розпорядження Луцького міського голови «Про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі» з 28.02.2022 і до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки.

Як повідомляли, у той час, як мирне населення багатьох великих міст України, як-от Києва, Харкова чи Чернігова, вимушене покидати домівки, переховуватися в укриттях чи навіть терміново евакуйовуватися з населених пунктів через безпосередню загрозу життю, окремі лучани скаржаться на запровадження в обласному центрі «сухого закону».