Волинь Новини

Любешів: мешканців громади просять не розголошувати інформацію про дії армії

Як стало відомо, нині ситуація на території громади спокійна, вся критична інфраструктура працює у звичному режимі.

Про це повідомив голова Олег Кух на своїй сторінці у фейсбук, передає Район. in.

Ніяких перебоїв із постачанням світла, води та газу немає. Селищна рада та її виконавчий комітет продовжує працювати у штатному режимі, виконуючи свою роботу з підтримання нормальної життєдіяльності селища та сіл.

«Україна перебуває в умовах реальної війни, в державі оголошено воєнний стан. А тому сьогодні, як ніколи, ми маємо бути дисципліновані, згуртовані, підтримувати один одного і вірити в нашу Армію та нашу Державу.

У цей складний час хочу застерегти кожного не розголошувати ніякої інформації про дії нашої  армії. Будьте пильними і повідомляйте правоохоронні органи про підозрілих осіб, особливо біля важливих об’єктів інфраструктури, не піддавайтесь на провокації та довіряйте лише офіційним джерелам.

Разом з тим, хочу наголосити, що система оповіщення про повітряну небезпеку включається на підставі даних від військових. Саме військові вирішують є підстави для увімкнення таких сирен чи немає. А тому ще раз переконливо прошу з усією відповідальністю ставитися до сигналу повітряної небезпеки та ховатися в укриття. Все це робиться задля вашої безпеки. Враховуючи те, що в державі запроваджено воєнний стан, перебування громадян на вулицях у вечірній час після 22:00 може бути розцінене, як диверсія, і військові патрулі, спецпризначенці та бійці СБУ мають право затримати особу та за потреби відкрити вогонь на ураження. Тому маємо всі бути відповідальними і суворо виконувати правила комендантської години!

Пам’ятаємо про режим світломаскування та заборону продажу спиртного. Нехай у вас все буде добре, а в Україні запанує мир і спокій. Бережіть себе, один одного та Україну. Щиро бажаю усім всеукраїнського настрою: «російський воєнний корабль – іди ****!», написав очільник громади