Волинь Новини

Жодне повідомлення про ворожі ДРГ на Волині не підтвердилося

За учорашню добу жодне повідомлення про ймовірну наявність диверсійно-розвідувальних груп на Волині не підтвердилося, — розповів начальник Головного управління Нацполіції області Юрій Крошко.

З його слів, на спецлінію 102 продовжують надходити повідомлення про підозрілих людей, невідомі предмети, залишені в громадських місцях, та літальні апарати. На території області продовжують працювати контрольно-пропускні пункти та блокпости де несуть службу поліцейські, військовослужбовці та громадські формування.

Юрій Крошко попросив тих, хто не виїхав з Волині та об’єднався в місцеві підрозділи оборони, організувати патрулювання, де помешкання лишилися без нагляду.

“Прошу перед прибуттям до блокпоста, знизити швидкість, зупинитися, вимкнути фари, пред’явити документи тим людям, які там несуть службу, прошу виконувати всі вказівки, бо все це скероване на те, щоб забезпечити загальну безпеку та порядок”, — каже начальник Головного управління Нацполіції області.

Попри воєнний стан, на території області продовжують скоювати інші пригоди, які в компетенції поліції. Вчора у ДТП загинула літня жінка, в Ковельському районі скоєні два вбивства на побутовому ґрунті.