Волинь Новини

Гвалтівник молодої жінки з Волині таки сидітиме в тюрмі

Поблизу одного з сіл Локачинського району Волинської області чоловік зґвалтував 19-річну жінку, якій того дня зробили гінекологічну операцію. Але сидіти в тюрмі кривдник аж ніяк не хотів, тому присуджені йому судом 3,8 роки тюрми взявся оскаржуватити в апеляції.

Увесь час опісля цього моторошного випадку Вікторія Франчук перебуває у важкому психологічному стані та буквально живе на антидепресантах і транквілізаторах. А найбільше молоду жінку непокоїло те, що її кривдник міг залишитися без покарання – відбутися умовним. Та, попри все, вона стійко їздила на всі виснажливі судові засідання і вперто йшла до кінця та направду стала прикладом іншим жінкам, аби вони (через сором чи людський осуд) не замовчували про такі випадки. Бо злочинець повинен сидіти у тюрмі!

Крапку у цій справі поставив Апеляційний суд Волинської області сьогодні – 23 лютого. Він залишив вирок суду першої інстанції без змін. Це означає, що відбутися умовним покаранням ґвалтівнику не вдалося, тож найближчі 3,8 роки він проведе за ґратами.