Важливо Волинь Новини

Чому в будинку у Луцьку, де випав чоловік, немає решіток: подробиці

48-річний лучанин, який 20 лютого випав з вікна третього поверху у під’їзді багатоповерхівки, спершу скотився зі сходів, а тоді впав на дашок під’їзду, – розповів Суспільному керівник групи рятувальних робіт ДСНС Андрій Павлович.

Нині чоловік із численними травмами перебуває у реанімації міської лікарні.

Як усе сталося

Як розповів керівник групи рятувальників, повідомлення про падіння чоловіка з вікна отримали 20 лютого орієнтовно о 18:00. На місці крім рятувальників також працювали медики, які не могли самостійно дістати травмованого з даху під’їзду.

Скотився зі сходів: чому в будинку у Луцьку, де випав чоловік, немає решітокСуспільне Волинь

Будинок на бульварі Дружби народів, 1

“Там висота, треба було якось дістатись до нього, підлізти. Розклали дану платформу і так його дістали. Наклали комірець, поклали на рятувальні ноші, прив’язали і тоді спустили на низ і передали медикам”, – розповів Андрій Павлович. З його слів, під час рятувальної операції чоловік увесь час був при тямі.

Скотився зі сходів: чому в будинку у Луцьку, де випав чоловік, немає решітокСуспільне Волинь

Дашок під’їзду, на який впав чоловік

Зі слів інспектора Луцького районного управління поліції Ігоря Лівошука, попередньо поліцейські встановили, що чоловік випав з вікна під’їзду із власної необережності. Відомості про те, що трапилося, до єдиного реєстру досудових розслідувань не вносили. Чоловіка опитають, коли його стан поліпшиться, – зазначив інспектор районного управління поліції.