Волинь Новини

Стало відомо, хто буде директором Нововолинського наукового ліцею

Як стало відомо, у Луцьку відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку. Там розглянули питання про те чи продовжать термін дії контракту керівника Нововолинського наукового ліцею.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного ліцею, передає Район. Іваничі.

У роботі комісії також взяв участь перший заступник голови Юрій Поліщук.

Очільник відділу майна виконавчого апарату обласної ради Михайло Імберовський доповів, що 14 лютого збігає термін дії контракту з директоркою Нововолинського наукового ліцею Інною Хільковець.

Він також зазначив, що у відповідності до оновленого галузево-профільного законодавства, за умови, якщо керівниця освітнього закладу призначена на посаду за результатами конкурсу, пропрацювала без зауважень упродовж двох років, він має право на продовження дії контракту ще на 4 роки. Що, зрештою, і пропонує відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області.

У ході обговорення питання депутатка обласної ради Валентина Магурчак зазначила, що особисто відвідувала навчальний заклад і була вражена змінами, які відбулися там упродовж двох років.

 «Керівниця працює у повну силу та з ентузіазмом. В ліцеї вже чимало оновлено. У директорки багато планів з розвитку закладу, і я впевнена, що упродовж 4 років вона їх реалізує», – додала депутатка.

Ефективність роботи очільниці наукового ліцею та кардинальні зміни підтвердив і депутат Андрій Бокоч.

«Я часто навідуюся в ліцей. Зараз, за сприяння народного депутата, ми готуємо до реалізації проєкт з будівництва тут спорткомплексу, орієнтовною вартістю 5-8 мільйонів гривень», – зазначив він.

Відтак, члени освітянської комісії одноголосним рішенням рекомендували голові обласної ради Григорію Недопаду термін дії контракту з директоркою Нововолинського наукового ліцею Інною Хільковець продовжити  на 4 роки.