Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з поліцією

Відбулася зустріч ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолія Цьося, декана юридичного факультету Антона Демчука з начальником Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрієм Крошком.  

Сторони обговорили методи підготовки кваліфікованих спеціалістів у сфері права та правоохоронної діяльності, набуття практичних навичок здобувачами вищої освіти зі спеціальності 081 Право і 262 Правоохоронна діяльність.  

Анатолій Цьось висловив сподівання на довготривале освітнє, наукове, методичне й інформаційне співробітництво: «Щиро вірю, що спільними зусиллями нам вдасться покращити забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства й держави, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки й порядку».  

Юрій Крошко, зі свого боку, зауважив: «Мені подобається, що студенти безпосередньо ознайомляться із завданнями та функціями Головного управління Національної поліції у Волинській області, а також те, що наші фахівці як викладачі упроваджуватимуть в освітній процес передовий науково-професійний досвід».  

Закінчилася зустріч підписанням договору про партнерство та співпрацю.