Волинь Новини

У Луцьку приміщення аптеки у Луцьку продали за 1,6 мільйона гривень

Комунальне приміщення на проспекті Відродження, 2 у Луцьку придбала місцева підприємиця Вікторія Антонюк. Вона заплатить за нього 1,6 млн грн.

Відповідний договір купівлі-продажу приміщення розміщений на порталі «Prozorro. Продажі».

Підприємиця Вікторія Антонюк купила нежитлове комунальне приміщення на проспекті Відродження, 2 площею 57,5 кв. м за 1,6 млн грн. Відповідну угоду вона та відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міськради підписали 20 грудня 2021 року.

Приміщення розташоване у житловому будинку та має окремий вхід. Раніше тут розміщувалась аптека.

Участь в аукціоні взяло шестеро учасників – підприємець Ігор Вдовиченко, ПП «Луцьк-Ріелт», ТОВ «Західтранснафта», ТОВ «Файна торг», підприємці Вікторія Антонюк та Михайло Приступа. Стартова ціна приміщення становила 804,6 тис. грн.

Найбільшу вартість за нього запропонував підприємець Михайло Приступа – 1 600 001 грн. Вікторія Антонюк же запропонувала за приміщення всього на гривню менше. Попри перемогу на аукціоні, Михайло Приступа подав до відділу управління майном заяву про відмову від укладання договору купівлі-продажу на це приміщення. Відтак, переможницею визнали Вікторію Антонюк. «Сила правди» хотіла запитати, що підприємиця планує робити з цим приміщенням. Однак вона відмовилась від коментарів.

До слова, Вікторія Антонюк зареєструвалась фізичною особою-підприємицею 13 червня 2016 року. Основна її діяльність – роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.