Волинь Новини

На Волині облаштовують кордон з Білоруссю

Прикордонники спільно із взаємодійними структурами активно працюють над нарощенням інженерної складової для захисту державного рубежу та недопущення міграційної кризи.

Про це інформують у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Днями на кордоні з Білоруссю побував голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Він ознайомився з ходом робіт по облаштуванню українсько-білоруської ділянки, адже наразі це питання є вкрай важливим.
Разом з начальником Волинського прикордонного загону Сергієм Лозінським виїхали на один із загрозливих напрямків та обговорили подальші заходи щодо продовження нарощення інженерних загороджень і підтримання співпраці з органами влади та місцевого самоврядування з цього питання.

Прикордонники ж своєю чергою подякували голові облдержадміністрації за підтримку та надану допомогу у справі розбудови державного кордону. Вдячні також усім очільникам райдержадміністрацій і об’єднаних територіальних громад прикордоння, лісовим господарствам та підприємствам області, які надають необхідні матеріали й засоби для облаштування рубежу.