Новини

Вантажівка перекинулася і розчавила машину таксі з людьми. ФОТО

На в’їзді до Харкова в четвер, 25 листопада, сталася серйозна аварія: зіткнулися три легкові автомобілі й дві вантажівки. Одна із них розчавила автомобіль служби таксі. У машині, за попередньою інформацією, перебували троє осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Харківській області. На місці працюють співробітники слідчо-оперативної групи та рятувальники, – Обозрєватєль.

Як заявили в поліції, є загиблі, їхня кількість встановлюється.

Одна з фур

Як пише Telegram-канал “Труха Харків“, ДТП сталася на Окружній у районі виїзду з міста з 602-го мікрорайону. Як сказано в повідомленні, фура зі щебенем нібито перекинулася і розчавила машину таксі. При цьому вона вдарила в лоб вантажівку, яка перевозила продукти.

ДТП сталася у районі виїзду з міста з 602-го мікрорайону

Видання Newsroom з посиланням на джерела повідомило, що в аварії загинули троє осіб – водій і два пасажири таксі – бабуся з дитиною.

На опублікованих кадрах видно, що фура повністю розчавила один із автомобілів.

Фура роздавила легковик
Фура роздавила легковик

“Фура лягла на бік та повністю придавила машину таксі, в якій, попередньо, перебували водій та два пасажири”, – сказав речник обласного управління рятувальників Євген Василенко, передає “Суспільне“.