Важливо Волинь Новини

Батька двох дітей з Волині вбили і спалили в машині молодики з Рівненщини

У Рівному вирішили долю дуже юного і невимовно жорстокого злочинного дуету, який відправив батька двох дітей на той світ. За три роки, поки тривали суди, убивці навіть не покаялися.

Про це пише Вісник+К з посиланням на Надзвичайні новини. 

Убивство сталося ще у березні 2018 року. Душогуби, яким не було ще й 18 років, пообіцяли своїй жертві вигідно продати бурштин, але насправді заманили чоловіка у смертельну пастку.

За сонячним камінням Володимир Кузьмінець із Ковеля приїхав у містечко Дубровицю, а потім раптово зник. Пошуки тривали кілька тижнів. Тіло Володимира знайшли посеред лісу.

Нападники розтрощили своїй жертві череп металевим прутом. Жодних шансів захиститись він не мав, бо перед цим йому залили очі з перцевого балончика. Після розправи Володимира вивезли в багажнику його ж машини.

У своєї жертви вбивці забрали тисячу доларів. На ці гроші вони розважалися кілька днів, а коли протверезіли – вирішили позбутися доказів, спаливши машину разом з трупом всередині.

У Володимира залишилися дружина і двоє діток.

За скоєне райсуд присудив юним душогубам усього 10 років тюрми, але рідні вбитого вирок оскаржили. В апеляції вирішили збільшити термін до 15 років. Цей вирок можуть оскаржити вже у Верховному Суді.

Батько одного з підсудних Василь Дубінець з вироком не згідний. Каже:

– 10 років – це великий термін. Я думав, що це не заставить нікого апелювати на більший. Вони ж не якісь рецидивісти, щоб постійно загрожували суспільству. Вони хороші хлопці…