Волинь Новини

Карантин у Луцьку: стало відомо, як функціонують ТРЦ, магазини і заклади громадського харчування

Після запровадження червоної зони у Луцьку відбулися значні зміни. Журналісти “Волинь infa” пройшлися містом й перевірили, які заклади працюють та чи насправді у місті дотримуються карантинних норм.

Як відомо, “червона зона” відбилася на туристичній галузі міста. У Луцьку з початку впровадження червоної зони закрилися для відвідувачів чимало кафе і ресторанів, зокрема: “George’s Club”, McDonalds, “Kasha”, “Fo” , “Unami” та інші.

Відтак, саме ці заклади громадського харчування перейшли в режим “самовиніс” чи “доставка”.


Звісно, усіх лучан та гостей міста просять дотримуватися карантинних заходів.

А при вході у ТРЦ вимагають продемонструвати паспорти вакцинації, не порушуючи карантинних правил. Зокрема, йдеться про ТРЦ “Порт City”, де й справді плідно виконують перевірки працівники.

Утім, на відео помітно, що кількість відвідувачів у розважальному центрі “Порт City” направду знизилася. А на паркінгу – майже порожньо.


ТРЦ “Ювант” теж працює у звичному режимі. Однак, на цей період буде відкритий лише один центральний вхід.

Та от де “кишить” сьогодні життя, то це у центрі міста. Людей там – як в мурашнику. Всі метушаться й кудись поспішають. Більша половина продуктових кіосків та кав’ярень там працює. Утім, громадян вимагають пред’явити COVID-сертифікат, не порушуючи при цьому закону.