Волинь Новини

Волинські патрульні проінспектували стан доріг

З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів області після закінчення літнього сезону та підготовки їх до зимового періоду інспекторами відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Волинській області проведено осінній комісійний огляд.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

У обстеженні брали участь також представники служб автомобільних доріг, обласної державної адміністрації, Укрзалізниці, комунальних організацій.

Під час огляду патрульні фіксували стан покриття проїзної частини (ямковість, деформації, колійність, просідання), узбіч, тротуарів, забезпечення видимості, технічних засобів організації руху, систем водовідведення.

Особливу увагу приділяли аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП, функціонуванню ліній зовнішнього освітлення.

Також перевірили готовність підрядних організацій до утримання доріг у зимовий період.

За результатами огляду, патрульні видали 51 вимогу на усунення виявлених недоліків. Також склали 10 адміністративних матеріалів за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт та 4 протоколи за невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції.