Новини

Студент одного з вишів встановив камеру у жіночому душі гуртожитку

У жіночому душі в гуртожитку №7 НТУУ “Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського” встановили камеру відеоспостереження.

Камеру помітили ще ввечері 28 жовтня, заявила народна депутатка від “Голосу” Інна Совсун у Facebook 4 листопада. Імовірно, це зробив студент ВНЗ, пише Gazeta.ua.

“Студент другого курсу зняв своє ж обличчя, коли тестував камеру. За цей час він устиг записати кілька відео. Викликали поліцію, на хлопця написали заяву”, – написала Совсун.

Водночас комендантка гуртожитку, яка обіцяла тримати справу на контролі, почала закликати дівчат, які хочуть написати колективну заяву, “угомонитися”.

“Комендантка стверджує, що всі мають переглянути свої вчинки. На її думку, вимагати покарання для порушника – це цькування. Звинувачує студенток, що вони більше цікавляться матеріальною компенсацією, ніж покаранням. Шантажує, що притягатиме до відповідальності за куріння. Це жах. Це порушення недоторканності приватного життя. Студента мають як мінімум відрахувати. Адміністрація має перепросити студенток за те, що це стало можливим”, – зазначає народна депутатка.

Студентові загрожує штраф або обмеження чи позбавлення волі до п’яти років.