Новини

Ведуча українського телеканалу засвітилась у секс-скандалі в Дубаї

Модель Ліка Лев, учасниця шоу “ФешнРеаліті” на FashionTV UA та ведуча телеканалу, виявилася учасницею гучного секс-скандалу з голою фотосесією в Дубаї. У підсумку дівчину вигнали з телепроєкту.

Про це стало відомо OBOZREVATEL. Зазначимо, що Ліка Лев деякий час була ведучою модного українського телеканалу FashionTV UA, а потім – учасницею реаліті разом зі світськими дівами столиці, відомими блогерками та переможницями конкурсів краси.

Організатори проєкту з’ясували, що українка є знайомою того самого Віталія Гречина, організатора скандальної вечірки в готелі найбільшого міста ОАЕ.

Новина про голу зйомку та сумнівні розваги моделей, серед яких було багато українок, дійшла до світових ЗМІ, наприклад – британського The Sun.

Ліку Лев помітили на відео та фото вечірки та вичислили завдяки тату у вигляді єдинорога на пальці (ролик, про який ідеться, можна подивитися за посиланням. Обережно, 18+).

Ліка Лев

У новій серії “ФешнРеаліті” Ліка Лев розповість усю правду про подібні вечірки у стилі ню та знайде виправдання своєї присутності на заходах цього формату.

Ліка Лев на секс-вечірці