Волинь Новини

Волинянин кинувся під колеса авто. ВІДЕО

Ковельський міськрайонний суд розглянув матеріали від Управління патрульної поліції у Волинській області про притягнення до адміністративної відповідальності 39-річного чоловіка за порушення правил дорожнього руху.

Про це пише Ковель медіа.

Випадок стався 31 серпня 2021 року о 14:06 годині в Ковелі на вулиці Незалежності, біля універмагу. Пішохід переходив проїжджу частину дороги на заборонений червоний сигнал світлофора, в результаті чого його збив легковий автомобіль «Peugeot 207», який рухався за правилами.

В результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками – йдеться в матеріалах патрульної поліції

У судове засідання на 27 вересня та 25 жовтня правопорушник не з’явився, хоча належним чином був повідомлений. Втім, на адресу суду він надіслав заяву з проханням розглядати справу за його відсутності через сімейні обставини. Також вказав, що свою провину визнає повністю і готовий понести справедливе покарання.

Суд постановив накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 850 грн та стягнути 454 грн судового збору.