Новини

Жінці вирізали апендицит, а пошкодили інший орган: лікар калічить людей не вперше?

Як стало відомо, молодій дівчині із Тернопільщини хірург видаляв апендицит, а пошкодив сечовий міхур.

Через невдалу операцію в Кременці у пацієнтки виникли серйозні проблеми зі здоров’ям. А невдовзі стало відомо, що на горе-хірурга почали скаржитися й інші пацієнти, яких він оперував.

Про невдале хірургічне втручання написала мама дівчини Ольга Берідзе у Facebook, передає Радіо Трек.

“Відтак, у Кременецькому хірургічному відділенні зробили лапароскопічну апендиктомію (ред. видалили апендицит з мінімальними надрізами) моїй дочці. Хірургічне втручання проводив лікар з асистентами. Операція була оплачена в тій ціні, що озвучив лікар. Але, як наслідок…  за місяць часу після операції почались болі, в ділянці, де був апендицит”, – написала Ольга Берідзе.

За її словами, лікар оглянув дитину, але сказав, що нічого «катастрофічного не бачить». А вже у Рівному медики шокували родину тим, що під час операції у дівчини був травмований сечовий міхур, що й викликало проблеми.

До слова, у коментарях під дописом інші користувачі мережі також почали скаржитися на цього ж хірурга:

“Дужа прикро читати таку сумну історію Мене також оперував цей лікар, не апендицит правда, давно вже було. Могло б бути краще…

Мене теж у 2017 році прооперував цей горе-професіонал.Тримав під контролем до останнього, на скарги не реагував … Чоловік ледве довіз до Рівного…Де мені вже рятували життя, адже на момент поступання в лікарню Рівного мені сказали після обстеження, що якби ще два дні, то могла бути кишкова непрохідність або летальний випадок….Після того було ще дві операції, довга боротьба за життя і за його повноцінність терміном у 2 роки в Рівному і Тернополі…Від постійних болів і обмежень «поїхала» нервова система, яку півтора року лікували… Але що порушено, то вже потрібно підтримувати.. А скільки тисяч пішло на порятунок мого життя, то ви не уявляєте навіть…Можна було не один автомобіль купити.

Аналогічна ситуація була у мене у квітні цього року. Після видалення апендициту лапароскопічним методом під керівництвом цього горе-лікаря, я отримала ускладнення : абсцес кишківника, коли звернулася до нього через місяць з жахливими болями й підвищеною температурою і попросила допомоги то почула «ну можна ще раз зайти, подивитися лапароскопічно, з таким живуть, думай і дзвони. Я і звернулася в Рівне в обласну лікарню, де мене і спасали, бо абсцес штука не жарт, рахунок був на хвилини, бо якби той абсцес розірвався, то не можу уявити що було б.

Мені теж робили таку операцію у 2019 році, як наслідок пролежав 27 днів у відділенні хірургії Тернопільської академічної лікарні. Мало того, мене туди з Кременця ще й переводити не хотіли. Болі в животі повністю пропали десь пів року тому, так що в загальному відновлювався та лікувався після апендициту 2 роки…

Мали великі проблеми з тим же самим лікарем, лікував запалення жовчного, а в людини була внутрішня кровотеча і до його мізків то не дійшло, людина рве кров’ю, а він: «лікуй запалення». Теж забрали з лікарні та звернулися у Рівне, там лікарі шоковані були тим всім і лікар, який лікував хвору в Рівному, казав, що хоч то і мій колега, але я б його за таке сам посадив ….

Натомість є пацієнти, які завдячують цьому лікарю:

“Мого сина цей лікар витягнув з того світу.Низький йому уклін! Вашій дитині швидкого одужання, не вірю, що він хотів завдати шкоди.У мене 2016 р. розірвався жовчний. 2 дні жовч була в кишках. Дякувати Богу і лікарю, зараз я жива”, -зазначила жінка.