Волинь Новини

У гаражі знайшли дитяче порно. Подробиці зґвалтування 7-річної дівчинки на Волині

У селищі Благодатне 63-річний місцевий житель неодноразово зґвалтував 7-літню дівчинку. Подробиці дитина розповіла батькові, а він – поліцейським. Наразі чоловік, який є родичем потерпілої, перебуває в СІЗО.

Чи зізнався чоловік у скоєному і що про нього розповідають односельчани – у сюжеті ТСН.

Чоловік – батько дівчинки, яку зґвалтували, – не хоче показувати свого обличчя, його дружина померла рік тому. Тож він сам виховує двох доньок. Влітку, коли все сталося, він був на заробітках. Діти лишалися з сестрою.

Дізнавшись про злочин, чоловік одразу звернувся у поліцію.

«Я повірив своїй дитині, хотів її захистити», – сказав батько дівчинки журналістам.

Після обшуку чоловіка, на якого вказала дитина, затримали. У прокуратурі, поки триває слідство, коментують обережно.

Речниця прокуратури у Волинській області Наталія Мурахевич, зазначила, що упродовж липня-серпня 2021 року 63-річний чоловік, житель селища Благодатне, кілька разів ґвалтував 7-річну дівчинку.

За джерелами ТСН стало відомо, що факт зґвалтувань підтвердив лікар. В гаражі підозрюваного, де, за словами дівчинки, сталося насилля, знайшли речі, які підтверджували її розповідь, а ще чимало порно з дітьми.

Сусіди ошелешені.

«По людині ніколи не скажеш. В нас селище маленьке. Це просто шок…» – розповіла сусідка затриманого Марина Лісневська.

Кажуть, чоловік, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчинки, має двох доньок і чотирьох онуків. Все життя пропрацював на заводі. Зараз на пенсії, постійно щось майструє у себе в гаражі.

Дівчинка, яку зґвалтували, часто приходила до родича зі своєю 10-річною сестрою ремонтувати велосипеди.

Дружина затриманого у те, що її чоловік міг зґвалтувати маленьку дівчинку, не вірить.

«Він для нас найкращий», – каже жінка.

Щоб допомогти потерпілій дитині, в соцслужбі створили комісію.

«Її стан на сьогодні задовільний, гралася зі своєю сестричкою. Було батькові видано направлення до психолога, щоб працював з дитиною», – прокоментувала ситуацію керівниця служби у справах дітей Нововолинської міської ради Іванна Думич.

Підозрюваному, якщо його вину доведуть, загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. А ще дані про нього потраплять у реєстр педофілів, який вже працює у тестовому режимі.