Важливо Волинь Новини

Від коронавірусу помер молодий лучанин

Від COVID-19 помер 28-річний волинянин Андрій Кепецине, у якого страшна ДТП у Львові забрала можливість ходити, сидіти, розмовляти, їсти.

Про це ІА Волинські Новини повідомили рідні хлопця.

Після аварії Андрій був повністю прикутим до ліжка. Мама хлопця Олена Фіалковська цілодобово доглядала за ним, збирала кошти на реабілітацію сина та вірила у диво. Єдиною мрією жінки було почути від сина хоча б слово.

У жовтні 2021 року Андрій Кепецине захворів на COVID-19. За життя молодого чоловіка боролися медики, утім, на жаль, хвороба виявилась сильнішою.

Андрію потрібне було спеціалізоване харчування, ліки та реабілітація, які коштували чимало. До аварії Олена Фіалковська важко працювала на заробітках в Італії. Оскільки сім’я не мала власного житла і мешкала на орендованому, то жінка складала копійку до копієчки, аби здійснити давню мрію й переїхати разом із сином у власне помешкання. Але усі зароблені кошти довелося витратити задля порятунку Андрія, а опісля – ще й влізти в борги. Жінка не могла вийти на роботу, бо Андрію був потрібен цілодобовий догляд.

Leave a Comment