Волинь Новини

Волинянин з дівчиною вразили виступом на популярному талант-шоу

Дует Non Trivial, у складі якого виступає волинянин Віталій Дужик та його дівчина Євгенія Мазуренко, взяв участь у першому кастингу «Україна має талант 2021» на СТБ. Від усіх трьох суддів учасники почули схвальне «так».

Відео запального виступу показали на каналі СТБ 23 жовтня, – передає Конкурент.

Весела пара зворушливо розповіла про свої стосунки, а також про те, як вони почали займатися музикою. Хлопець із дівчиною вони виконали українську пісню про козака на сучасний лад: Євгенія – вокалістка, а Віталій забезпечував грав на сопілці і робив біт.

«Ви потрапляєте в тренд. Ми бачимо на прикладі гурту Go-A, як українська етніка зайшла цього року», – сказав шоумен Сергій Притула перед виступом музикантів.

 

 

До слова, Віталій – уродженець села Жидичин, що біля Луцька. У 2008-2015 роках навчався у Маяківській (тепер – Княгинінівській) дитячій музичній школі відразу на двох відділах: народних інструментів (сопілка) та фортепіано. Обидва закінчив із відзнакою. Після закінчення Жидичинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Віталій навчався в Волинському Коледжі Культури і мистецтв ім. І.Ф.Стравінського по класу сопілки на відділі народні інструменти.

Лауреат І ступеня на міжнародному конкурсі (2019) Арт-Домінанта у Харкові. Лауреат ІІ ступеня на 6-тому Всеукраїнському конкурсі виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська гуковиця» (2019). Володіє грою на таких інструментах, як сопілка (всі різновиди), варган, пан-флейта, фортепіано, вістл (ірландська сопілка), флояра, окарина.

Працює в Концертно-театральному закладі культури «Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина» на посаді артиста оркестру народних інструментів вищої категорії.

Leave a Comment