Волинь Новини

У Луцьку діти грають в небезпечну гру. ВІДЕО

фото – ілюстративне

Одне із завдань, які показали в корейському серіалі “Гра в кальмара”, надихнуло дітей у Луцьку на створення своєї гри. Діти грають за тими ж правилами, але без смертної кари.

Гру зняли на відео і виклав у Facebook місцеві жителі, пишуть Українські Новини.

За сюжетом серіалу пів тисячі жителів сучасного Сеула вирішують зіграти в гру, приз в якій – величезні гроші. Потрібно виконувати прості завдання з дитячих ігор, але, якщо зробити цього не вийде – учасника вбивають.

Першим завданням була гра “Червоне світло, зелене світло”, в якій потрібно було бігти вперед, поки робот у формі ляльки не дивився на учасників. Як тільки робот обертався, потрібно було завмерти. Тих, хто не встигав зупинитися, вбивали.

Діти скопіювали гру. Одна дівчинка рахує, відвернувшись від дітей, а потім різко повертає голову. Вона зробила в сторону свого друга, який не встиг зупинитися, жест, що імітує стрілянину, і хлопчик впав на траву.

Відео – ТУТ!

Повторюють гру не тільки діти у дворах, а й дорослі. Минулих вихідних у Роттердамі (Нідерланди) провели рекламну акцію серіалу. Організатори заходу дозволили дітям зіграти в “Червоне світло, зелене світло”.

Leave a Comment