Волинь Новини

«16 сонячних років»: ВНУ долучилися до святкового дійства

19 жовтня у спортивно-розважальному комплексі «AdrenalinCity» відбулися урочистості, присвячені шістнадцятій річниці від дня заснування громадської організації «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку». Свято мало символічну назву «16 сонячних років».

Серед низки гостей були і представники Волинського національного університету імені Лесі Українки. Зокрема, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, помічниця ректора Тетяна Роспопа, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, студентство та професорсько-викладацький склад.

дітидіти«Ці шістнадцять унікальних років – спільна праця та спільна відповідальність нашого Університету та громадської організації», – заявила Наталія Благовірна і побажала присутнім міцного здоров’я та цікавих ініціатив.

дітиВасиль Пантік розповів про співробітництво Університету та громадської організації й висловив сподівання, що співпраця й надалі активно продовжуватиметься. Завідувач кафедри фізичної терапії та ерготерапії, професор Ольга Андрійчук подякувала за те, що фізичні терапевти та члени ГО активно співпрацюють у практичній площині.

дітиДійство супроводжував святковий концерт. Студенти-волонтери факультету фізичної культури, спорту та здоров’я ВНУ імені Лесі Українки провели руханку й естафету.

дітидіти

Відділ інформаційної політики

Leave a Comment