Волинь Новини

У Луцьку через ремонт квартири може обвалитися весь будинок. ВІДЕО

У Луцьку чоловік хотів збільшити маленькі кімнати своєї квартири і вибивши стіну, лучанин ризикує взагалі залишитися без даху над головою.

Про це пише Волинь24 із посиланням на 12 канал.

Звичайну двокімнатну квартиру на останньому поверсі радянської девятиповерхівки Юрій Крищук хотів переобладнати у простору студію, тому самостійно вибив стіни між коридором, вітальнею та кухнею.

Чоловік зазначив, що стіну можна було вибивати, але коли протікав будинок, вода зруйнувала плити. І тому зараз плити просідають аж на 5 сантиметрів.

Самостійно чоловік встановив металеві конструкції, а коли зрозумів, що вони не допомагають добудував ще й гіпсові колони. Проте, квартира продовжує руйнуватися, навіть незважаючи на те, що стеля вже не протікає.

Також хлопець не слухає у квартирі музику в помешканні музику, не гримає дверима, та щоразу боїться, коли автівки проїжджають біля будинку.

Фахівці кажуть, що стіни дійсно можна було зносити без будь-яких дозволів. Проте, помилка чолвоіка в тому, що він врахував лише юридичні аспекти.

«Це можуть бути дефекти самого будинку, коли він ще будувався, і якісь певні навантаження, які можуть вплинути на подальшу долю будинку і під’їзду, в якому ця квартира знаходиться. Якби помешкання Юрія було поверхом чи двома нижче, без домівок могли б залишитися усі мешканці багатоповерхівки», – зазначає фахівець.

Leave a Comment