Новини

Намагалась попросити про допомогу в Facebook: загинула 17-річна учасниця шоу талантів

У селі Великі Лучки на Закарпатті загинула 17-річна учасниця шоу “Угорщина має талант” Карина Чонтош. Дівчина та ще троє молодих людей живцем згоріли в автомобілі, який врізався в евакуатор. 

Про це повідомляє угорське видання Blikk.

Карина Чонтош із родиною жили в місті Чоп Закарпатської області. Сестра Карини Сандра розповіла, що в день трагедії дівчина, не попередивши батьків, пішла із будинку, щоб зустрітись з друзями. Вона була одягненою в домашній одяг – футболку та тапочки.

“Ми не знаємо точно, в який час вона могла піти з дому, ми думали, що вона спить у своїй кімнаті. Вона пішла просто у тапках, без куртки, у дуже тонкій футболці. Карина завжди любила дуже гарно одягатися.. Це все дуже дивно – і те, що вона намагалася попросити допомогу через Facebook вже після аварії, хоча наскільки нам відомо, вона загинула миттєво”, – розповіла сестра дівчини Сандра.

За словами Сандри, родина до останнього не могла повірити, що Карина загинула в ДТП. Її мати телефонувала подругам та знайомим дочки, сподіваючись, що Карина ночувала в них, проте коли поліцейські віддали їй ланцюжок і ключ дочки, то надія зникла. 

Родина дівчини тяжко переживає втрату. За словами сестри Карини, їхній матері після смерті доньки довелось кілька разів викликати швидку допомогу, хоча раніше вона не нарікала на стан свого здоров’я. Причини аварії розслідує поліція.

Leave a Comment