Волинь Новини

Які цікаві гуртки для дітей і дорослих є у Луцьку

Наші діти – наше все, тому їм хочеться дати якомога більше. Дати те, чого нам самим так бракувало у дитинстві. Звісно ж, якщо наші бажання співпадають з їхніми. Окрім навчання у школі, батьки намагаються покращити знання дітей за допомогою репетиторів, факультативів або ж різноманітних гуртків. Саме позашкільні клуби, секції, гуртки допоможуть розкрити потенціал дитини, – пише Т1.

Тому ми підготували чудові варіанти гуртків у межах Луцька. Зберігайте, аби не загубити!

До слова, гуртки мають безліч переваг. Наприклад, вони розвивають самостійність, навчають організовувати свій час, вдосконалюються навички планування, сприяють розвитку спілкування. До всього ж, відвідуючи гурток, який справді подобається, у дитини підвищується рівень самооцінки.

Варто наголосити, що різноманітні гуртки або секції можуть стати в нагоді не лише Вашій дитині, а й Вам самим! Можливо, ви давно хотіли навчитися танцювати, вміти правильно співати, вдосконалити знання з якоїсь із іноземних мов абощо. Саме час! Адже «знання – це світло, а незнання — пітьма». І ніколи не пізно навчитися та реалізувати свою мрію.

RoboCode – ми готуємо дітей до цифрового майбутнього

У час діджиталіцізації, в час, коли технології змінюють одна одну, коли ніщо не стоїть не місці, важливо бути готовим до цифрового майбутнього, адже ці навички та вміння точно стануть у нагоді.

У RoboCode навчають не тільки юнаків та дівчат, що мають хист до цих напрямів, а й набирають дітей, які ніколи не мали справи з ІТ -сферою. Тут їх перетворюють на спеціалістів, що у 15-16 років можуть писати власні коди та створювати проекти.

Чому RoboCode? Бо:

– У RoboCode Ви отримаєте не лише вичерпну консультацію, а, за бажанням, зможете записатися на відкритий урок, аби не витрачати дарма ресурси, а завдяки пробному заняттю зрозуміти, чи імпонує Вашій дитині цей курс.

– Аби почати навчання, Вам запропонують два курси. Один з них – Arduino Kids, що розрахований на дітей 8-10 років. Це перший базовий рівень, що не потребує спеціальних знань від дітей, натомість зацікавлює та мотивує.

На другому рівні програма стає складнішою, але й цікавішою та захоплюючою. Arduino Junior розрахована на дітей 11-15 років.

До слова, Вам не варто турбуватися, з чого почати навчання дитини, адже у RoboCode Вам з цим допоможуть.

– Окрім вищезгаданого, тут є кілька основних напрямків, на яких дитина отримає поглибленні знання в обраній сфері та повноцінну професію: робототехніка, розробка програмного забезпечення, розробка ігор і Web-програмування.

– Завдяки такому навчанню у подальшому дитина зможе бути, наприклад, програмістом Java й отримувати від 40 тис грн у місяць, або Web-розробником й отримувати від 47 тис грн в місяць.

– У цій школі прекрасно розумію важливість відпочинку на природі без ґаджетів. Тому RoboCode організовує не просто веселий відпочинок, тут є можливість взяти участь в майстер класах, навчитися програмуванню та роботі в команді, підвищити рівень англійської та знайти нових друзів. Табори організовують в Одесі, Прикарпатті, Очакові, під Києвом, а також є міський літній табір.

Луцьк, вул. Винниченка, 67.

0639262921

[email protected]

Сайт

Youtube

Instagram

Facebook

Tiktok

Telegram: 0639262921

RoboCode

Zumba eMotion – у здоровому тілі здоровий дух!

Хто з нас не мріє бути здоровим, мати красиве підтягнуте тіло, відчувати себе бадьорим та молодим. А потрібно для цього не багато, просто додати руху, ритміки та емоційного драйву в життя, щоб воно заграло іншими барвами. Відчути це вам допоможе «Zumba eMotion» з Мариною Борсенко.

Спитаєте, чому саме «Zumba eMotion»? Давайте поміркуємо.

По-перше, зумба – сучасний рухливий танець, який не вимагає від вас спеціальної фізичної підготовки чи якихось вмінь, головне, щоб ви відчували ритм танцю. А професійний тренер допоможе вловити такт, підкаже, як правильно відтворювати той чи інший рух, щоб він приніс максимум користі.

По-друге, вам пропонують вибір між «Zumba fitness» та «Port de bras».

Якщо ви надаєте перевагу ритмічним та швидким рухам під музику з латини, хіп-хопу тощо, то вам неодмінно підійде «Zumba fitness». Вона тренує всі групи м’язів та дихальну систему, дає якісне навантаження і підвищує тонус серцево-судинної системи, допомагає схуднути та отримати омріяну рельєфність тіла.

Якщо вам до вподоби спокійний темп тренувань, тоді тільки «Port de bras». Цей різновид танців, який швидше нагадує заняття з класичного балету, позитивно впливає на загальне самопочуття, покращує настрій, виправляє поставу і, як бонус, ваше тіло втрачає зайві кілограми.

Окрім цього, у «Zumba eMotion» Ви зможете зайнятися й класичним фітнесом, що передбачений для клієнтів, які прагнуть до здорового способу життя та хочуть тримати в тонусі хороше самопочуття. Основне завдання фітнесу — зробити ваше життя енергійним і радісним, додати Вам сил і навчити відкривати нові горизонти.

Зрештою, щоб ви не обрали, якому б напрямку фітнесу не надали перевагу, з професійним тренером та вашим завзяттям позитивні зміни будуть помітні дуже скоро. Все це вам гарантує «Zumba eMotion».

Не зволікайте, бути здоровим і щасливим зовсім не важко. Потурбуйтеся про себе зараз. Спробуйте внести у своє життя більше руху та музики разом із «Zumba eMotion» і відчуєте, як до вас повертаються життєві сили, проблеми стають не такими важливими, а будні – яскравими та емоційно насиченими.

Луцьк, вул. Лесі Українки, 52 у ФЦ «Спайкер»

066 85 90 538

Zumba eMotion

Бойове мистецтво «Спас» – тут виховують справжніх козаків і козачок!

«Спас» – це бойове мистецтво козацьких розвідників-пластунів. Козацька розвідка була настільки таємною структурою, що про її існування дізналися  лише через 300 років.

Нині «Спас» поєднує в собі багато напрямків підготовки:

– Спортивний (рукопашний бій, боротьба);

– Культурний (пісні, танці, перекази, театр);

– Оздоровчий (різні види гімнастики, масажу, дихальні вправи);

– Військово-патріотичний ( володіння різними видами зброї).

Чому «Спас»? Бо:

– За допомогою поєднання всіх перерахованих вище напрямків ми отримуємо досконалу систему виховання. У програмі іде поєднання спорту (акробатики і бойового мистецтва, фізичної підготовки) та хореографічного мистецтва і заперечується емоційно-естетичний досвід вихованців у їх діяльності і досягається максимально можливий рівень фізичної, естетичної, психологічної підготовки для кожного з вихованців у здійсненні різнопланової творчої діяльності.

– Тут є й український рукопашний бій «Спас»  – це вид національного спортивного єдиноборства. Як вид спорту він унікальний своєю багатогранністю, оскільки включає в себе ударну техніку рук, ніг, книжкову техніку, боротьбу в положенні лежачи.

– Основне завдання школи українського національного бойового мистецтва «Спас» – підготовка козаків-воїнів і спортсменів високої кваліфікації — носіїв українського національного звичаю, стійких патріотів, захисників України.

Підготовка передбачає:

– Гармонійний фізичний розвиток і значення здоров’я у вихованців;

– Підготовку бійців високої кваліфікації, здатних успішно виступати на спортивних змаганнях різного рівня;

– Підготовку інструкторів по бойовому мистецтву «Спас» та суддів з українського рукопашу;

– Поглиблене вивчення козацьких звичаїв та традицій.

«Спас» є професійним національним видом єдиноборств, який внесений в єдину державну класифікацію видів спорту та міжнародну групу бойових мистецтв. Головою Волинської федерації козацького бойового мистецтва «Спас» є Сергій Гаврилюк, який керує Волинським осередком з 2014 року.

Луцьк, вул. Дубнівська, 32 (перший корпус, спортзал)

Луцьк, вул. Шопена, 18 (кабінет №35)

+380 63 974 5880

«Спас»

Клуб змішаних єдиноборств «Воїн» – місце, де виховують справжніх чемпіонів!

Чи знайомий вам вислів Арнольда Шварцнегера, який свого часу сказав: «Перемога не дає силу. Силу дає боротьба. Якщо ти борешся і не здаєшся – це і є сила». Цей вислів актуальний як для спортсменів, так і для пересічних людей. І саме цього навчають у спортивному клубі змішаних єдиноборств «Воїн».

Тут вміють не тільки оборонятися та дати гідну відсіч супротивнику, а й як стати впевненим у собі, стресостійким, цілеспрямованим і відповідальним.

Юнаки розвивають у собі якості справжнього чоловіка-воїна, а дівчата – почуття захищеності та віру в те, що тепер жодна з них не буде в статусі жертви.

Чому серед усіх спортивних шкіл варто обрати клуб змішаних єдиноборств «Воїн»? Бо клуб має багато суттєвих переваг:

  • Навчання в клубі для спортивної групи безкоштовне, тобто для тих, хто постійно бере участь у змаганнях;
  • Приймаються на навчання хлопчики та дівчатка від 5 років;
  • Клуб нараховує близько 200 активних учасників різної вікової категорії;
  • Профілем СК «Воїн» є змішані єдиноборства ММА та бойове самбо, що поєднують як ударну техніку, так і боротьбу, що дає можливість вихованцям брати участь у різних видах змагань: з кікбоксингу, грепплінгу, козацького двобою тощо;
  • Клуб набирає дітей з нуля і виховує з них чемпіонів;
  • Тренувальний зал облаштований відповідно до вимог єдиноборств: для ММА в залі є клітка – октагон, для бойового самбо – татамі;
  • З вихованцями працюють тільки професійні тренери, які гарантують помітні позитивні результати при регулярних відвідуваннях занять;
  • За 6 років клуб делегував у збірну України по бойовому самбо близько 10 спортсменів до 16 років;
  • «Воїн» чекає на тренування у Луцьку в Адреналін Сity та в ЛНТУ, а також у залах в Ковелі, Ківерцях, та селі Деревок Любешівського району.

Тут навчають не лише ударних та захисних стратегій під час бою, а й допомагають долати натиск суперника своєю витривалістю, швидкістю та технікою бою. Саме тому учасники клубу завжди в призерах будь-яких змагань.

Не випадково клуб «Воїн» відомий своїми перемогами не тільки в Україні, а й за її межами. Тому, якщо змішані єдиноборства, то тільки в спортивному клубі «Воїн».

м. Луцьк, вул. Карбишева, 1

(067)-46-477-95

Facebook

«Воїн»

Мовний клуб «Smile» – вивчайте й практикуйте мови з задоволенням!

Хочете, аби навчання проходило цікаво й ефективно? Тоді Вам варто звернутися у мовний клуб «Smile», де проводять індивідуальні та групові заняття для дорослих і дітей з англійської, німецької, польської та французької мов.

До всього ж тут навіть підготують до ЗНО.

Окрім цього, у мовному клубі практикують ознайомлення дітей з основами математики; формують основні навички читання, писання й дрібної моторики; а також в ігровій формі дають фундамент знань англійської мови!

Чому «Smile»? Бо:

– Вчителі «Smile» використовують різноманітні методики навчання: комунікативний підхід, ситуативне мовлення та сучасні технології. Тобто підходи для розвитку інтелекту, пам’яті, уяви та логічного мислення.

– У мовному клубі є підготовка до школи, діє група подовженого дня, розвиваючі заняття та творчі студії.

– Нині запрошують діток 5-6 років у Маленьку школу, де відбувається підготовка до основної школи. Ви зможете підібрати ту групу, яка вам найбільше імпонуватиме: в одній заняття проходять двічі на тиждень, в іншій – тричі. У Маленькій школі навчать математики,української мови, логіки, уроку творчості та англійської мови.

У групі, де є більше годин, є ще робота з психологом і логопедом! До слова, заняття проходять у маленьких групах (6-8 дітей) у дві зміни, тому можна підібрати час, що вам більш підходить.

– Окремо запрошуємо дітей 1-4 класів на групу продовженого дня, де допоможуть виконати д/з, підготують майстер-класи, організують прогулянки на свіжому повітрі, вивчатимуть англійську та німецьку мови, малюватимуть або працюватимуть у творчих студій. Також вашу дитину забезпечать обідом  і полуденком.

Луцьк, вул. Б.Хмельницького,12

0506724586

0985912640

Мовний клуб «Smile»

Leave a Comment