Волинь Новини

На Волині невідомі катують та вбивають тварин на цвинтарі. Фото. Відео

З початку вересня на кладовищі у Нововолинську почали помічати дивні окультні речі. А нещодавній випадок просто не вкладається в голові: невідомі, ймовірно ті ж, що розкладали свічі та малювали містичні малюнки на сфальті, закатували і вбили собаку, що мешкав в хаті поряд з цвинатрем.

Про це пише БУГ.

Поряд з кладовищем у Нововолинську, що біля Низкинич, вбили пса на кличку Лорд. А через деякий час – і кота, що гуляв тут. На кладовищі почали звірсько вбивати безпритульних та домашніх тварин, відтепер бояться ходити тут і люди.

Пані Валентина, хазяйка Лорда розповідає подробиці звірського інциденту.


“Це сталось вночі. Ці нелюди вдерлись на подвіря, взяли тряпку на порозі, задушили мого Лорда. Окрім цього, у собаки до живота була прив’язана свічка та випалені органи,”, – розповіла жінка.

Собака проживав на цій території близько семи років, сусіди та мешканці району добре знали його та не могли повірити, що таке могло відбутись.

13-го жовтня, ввечері стало відомо про ще один випадок жостокого поводження з тваринами – біля кладовища задушили кота. Тіло тварини знайшли з обмотаною навкло шиї стрічкою, розрізаним животом та з випаленими органами.

У двох випадках було викликано патрульну поліцію та складено матеріали.

Як розповіли жителі ближніх дач, на кладовищі ввечері інколи можна помітити запалені свічки на стежках, кістки та нерозумірі символи. Кати руйнують памятники – спалюють, прибивають цвяхом до них мишей.

Людям моторошно залишатись у будинках, адже дії «сатаністів» перейшли усі межі.

“Сьогодні вони вбили і закатували тварину, завтра це може бути – людина “, – зазначають мешканці.

Нововолинці просять правоохоронців та місцеву владу звернути увагу на цю шокуючу ситуацію. Знайти та притягнути до відповідальності цих нелюдів. Зазначають, що може допомогти в цьому відеоспостереження.

Leave a Comment