Новини

Vodafone та Київстар підніме ціни на послуги зв’язку

Трійка лідерів мобільного зв’язку в Україні незабаром отримає доступ до нових радіочастот. Для абонентів це означає набагато вищі швидкості інтернету 4G. Та при цьому значно зросте й абонплата.

Про це пише Волинь24 із посиланням на GSMinfo.

Суттєві витрати компаній на поліпшення якості та швидкості інтернету, а також розвиток нових технологій неодмінно позначиться на тарифах для абонентів.

«Є тільки один шлях «відбити» інвестиції у нові частоти – це підвищення тарифів», – зазначили у прес-службі компанії lifecell.

Представники найбільшого телеком-оператора України Київстар пояснюють, що придбання нових частот значно розширить можливості абонентів та покращить якість сервісу. Ця інвестиція просто необхідна, навіть якщо потягне за собою зростання цін на мобільний зв’язок.

Однак експерт у галузі телеком-послуг Роман Химич переконаний, щоб рости й розвиватися «великій трійці» українських операторів життєво необхідні нові частоти. Поступово спектр послуг які надають Київстар, Vodafone та lifecell значно розшириться. Тарифи зростатимуть у будь-якому випадку, незалежно від збільшення швидкості мобільного інтернету.

Leave a Comment