Новини

Четверо підлітків вбили поліцейського: подробиці

Чотирьом підліткам, які у Чернігові в ніч на 2 жовтня побили двох поліцейських Артура Єрохіна та Володимира Савона, повідомили нову підозру.

Тепер їм інкримінують ще незакінчений замах на вбивство двох осіб за попередньою змовою групою осіб, повідомляє пресслужба Чернігівської обласної прокуратури у Facebook.

Раніше затриманим вже повідомляли про підозру в умисному вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. А тепер додали ще й замах, та судитимуть за сукупністю усіх злочинів.

У ніч на 2 жовтня 2021 року у Чернігові виник конфлікт між двома поліцейськими, які на той час перебували у відпустці, і групою молодих людей, троє з яких – неповнолітні.

У результаті конфлікту виникла бійка. Артур Єрохін від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, Володимир Савон потрапив до лікарні у важкому стані.

4 жовтняпідозоюваних взяли під варту без права на заставу, за рішенням Деснянського райсуду Чернігова. П’ятий арештований — 32-річний Володимир Варенко — пограбував Володимира Савона.

Leave a Comment