Важливо Волинь Новини

Вдарив автівку і втік: лучанин стверджує, що ДТП скоїв водій Bolt

Головне фото ілюстративне 

Учора, 13 жовтня, о 23:57 у Луцьку, на Перемоги, зафіксували дорожньо-транспортну пригоду, от тільки винуватець зник. 

Про це написав Іван Луцюк у фейсбук-спільноті АвтоАндони Луцька, – передає Волинь#infa.

Потерпілий зазначає, що машину вдарили на парковці. Пошкодження незначні, але факт втечі з місця події неабияк розлютував власника авто.

Далі текст допису подаємо без змін:

«Привіт болтяра . Ти в 23.57 вдарив автівку на парковці по Перемоги 34а . Тебе побачили мої сусіди , тобі навіть вказали на те що ти скоїв . Але ти всеодно втік . Момент дтп зафіксовано на камери . Є свідки . Зараз темно , тому нема можливості оцінити пошкодження . Вранці викличу поліцію . Не хочу в ночі кіпішу в дворі . Маєш час до ранку десь до 9.00 вирішити питання полюбовно . Пошкодження не значні , але принцип того , що ти втік мотивує мене створити тобі проблем», – йдеться у публікації.

Скріншот допису АвтоАндони Луцька

 

У коментарях радили викликати патрульних відразу: щоб і ті миттєво взялися за справу, і потерпілих не побільшало.

Скріншот коментарів АвтоАндони Луцька

То як правильно вчинити в такому разі – радить Волинь#infa

Якщо виявлені пошкодження при знаходженні авто на стоянці або парковці, а винуватець поїхав і не залишив своїх контактів (часто відповідальні автолюбителі папірці з номером і ПІБ кладуть на лобове скло), то інструкція для потерпілого наступна:

  • Виклик патрульної служби.
  • Самостійний розшук свідків. Якщо парковка платна, то на ній повинні бути відеокамери, сторожа. Поруч з магазинами парковки можуть оглядатися камерами. Опитування мешканців будинків також здатне допомогти знайти свідків.
  • Фотореєстрація шкоди. Номерний знак повинно бути видно. Відлетілі деталі не переміщаються і також фіксуються на камеру в загальному фото.
  • Складання заяви за фактом нанесення матеріального збитку.
  • Звернення до страхової служби.

Точне виконання алгоритмів не тільки допоможе впоратися зі стресом під час непередбаченої ситуації, але і вбереже від фінансових втрат.

 

Leave a Comment