Новини

Понад місяць у реанімації: молода мама бореться за життя заради новонародженої доньки. ФОТО.

Як стало  відомо, 26-річна Вероніки Фесовець із Сарн з останніх сил тримається за життя заради своєї новонародженої донечки. Про це іноформує Rivne. Online.

У ще вагітної 26-річної Вероніки Фесовець із Сарн на початку серпня діагностували коронавірус. Та раптом підкралася ще одна підступна недуга – панкреатит. Майже місяць Вероніка була у Здолбунівській лікарні.

Потому її скерували у Рівне. Жінці провели кесарів розтин і на світ з’явилася маленька Мілана. Однак Вероніка навіть не змогла потримати свою крихітку на руках. Через тяжкий стан мама своє малятко бачила лише на фото та відео.

Понад місяць жінка перебуває у реанімації Рівненської обласної лікарні у важкому стані.  До слова, медики їй вже провели 8 операцій.

Діагноз: гострий деструктивний панкреатит, панкреонекроз, абцес сальникової сумки з поширенням на корінь брижі тонкого, товстого кишечника, розлитий серозно-ферментативний перитоніт, флегмона клітковини параколон зліва, панкреоасцит.

Рідні витратили усі зоощадження на лікування, позичали гроші, ще допомагали фінансово друзі, знайомі та небайдужі люди. Однак попереду ще довготривале лікування. Тому рідні просять допомоги.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Вероніки, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

Приватбанк:

5168 7451 0937 4030 Малаш Анна Сергіївна

Leave a Comment