Волинь Новини

У Луцьку – ДТП за участю військових: деталі

ДТП за участю військової вантажівки «Урал 4320» та кросовера Mitsubishi Outlander сталася на вулиці Володимирській під час зупинки перед світлофором.

Про це розповів Суспільному речник патрульної поліції області Богдан Павлович.

«Виїхав з дачі направо в сторону Луцька, догнав колону й рухався у ній. Колона проїхала на зелений, а я зупинився перед стоп-лінією на червоне світло. Почався відлік з червоного і чую – удар, а позаду мене «Урал», – каже водій Mitsubishi Outlander.

Натомість зі слів пасажира військового авто Юрія Божика, винен у ДТП водій позашляховика. «Водій підрізав колону, їхав від Забороля, а тут під’їхав вперед. Коли наш працівник перекрив дорогу, то він різко загальмував і авто вдарилося», – розповів Юрій Божик та додав, що військова техніка рухалася зі швидкістю 20 кілометрів на годину.

За годину після зіткнення обидві машини прибрали з дороги. Як розповів Богдан Павлович, патрульні встановили, що зіткнення колони з кросовером сталася з вини водія «Урала». «Він не дотримався безпечної швидкості, дистанції та здійснив зіткнення», – розповів речник патрульної поліції.

В учасників ДТП не виявили ознак наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

Leave a Comment