Новини

П’яний водій перекрив рух поліції та звинувачував правоохоронців у пияцтві. ВІДЕО

На Львівщині поліція зупинила 40-річного водія, якого запідозрили у керуванні у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не розгубився, та покликав своїх знайомих та друзів, які заявили, що самі поліцейські були п’яні.

Про це пише Волинь24 із посиланням на ZAXID.NET.

Група підтримки водія заблокувала поліцейський автомобіль та викликали інших працівників поліції. Усі це вони фіксували на відео.

Внаслідок таких дій патрульні все ж таки пройшли медичну експертизу, яка підтвердила, що вони були тверезі.

А водій, якого зупинила поліція, відмовився проходити медогляд. Тепер він доводитиме свою правоту у суді, де розглядатимуть справу за керування у нетверезому стані.

Вищеописані події відбулася два тижні тому. Проте він набув розголосу 11 жовтня, після публікації відеозапису у соцмережі. Як можна побачити на відео, люди оточили поліцейську автівку, та звинувачують поліцейських у нетверезому стані. Також вони мало не збили перехожих. Правоохоронці сиділи в автівці та слухали лайку на свою адресу.

За інформацією поліції, інцидент трапився 26 вересня, у містечку Рудки Львівської області. Самбірська районна поліція зупинила за порушення ПДР автомобіль ВАЗ-2106, яким керував 40-річний мешканець Рудок.

У поліції виникли підозри стосовно тверезості водія, та запропонували йому пройти експертизу. Чоловік відмовився від обстеження, і почав кликати на підтримку своїх друзів та знайомих. Останні звинувачували у пияцтві самих поліцейських.

За інформацією керівника Самбірського відділу поліції Сергія Захарчика, поліцейські самі поїхали у медзаклад, де пройшли освічення, яке продемонструвало, що правоохоронці були тверезими.

Внаслідок своїх дій, на 40-річного водія чекає суд. Поліцейські склали на нього адмінпротокол за керування у нетверезому стані.

Leave a Comment