Важливо Новини

Жахлива ДТП: комбайн врізався у потяг. ФОТО

Пасажирський поїзд №141 відправився з затримкою 2 години 28 хвилин.

У Київській області на залізничному переїзді на дільниці Фастів – Житомир у понеділок, 11 жовтня, о 15:12 сталася ДТП за участю поїзда №141 «Бахмут – Львів» та комбайну, пише Волинь-нова.

Водій сільськогосподарського автотранспорту проігнорував правила дорожнього руху і виїхав на нерегульований переїзд, де в той час наближався пасажирський поїзд №141.

Як повідомили у прес-службі «Укрзалізниці», за попередньою інформацією, водій сільськогосподарського автотранспорту проігнорував правила дорожнього руху і виїхав на нерегульований переїзд, де в той час наближався пасажирський поїзд №141.

«Внаслідок зіткнення пошкоджений локомотив поїзда та 6 вагонів. Пасажири та поїзна бригада не постраждали. Водій комбайну відмовився від шпиталізації. Пасажири з вагонів, в яких було розбито вікна, пересаджені на інші місця в поїзді», – йдеться в повідомленні.

За даними УЗ, на місці працює поліція. Зрештою, у відомстві повідомили, що через слідчі дії пасажирський поїзд №141 відправився з затримкою 2 години 28 хвилин.

Leave a Comment