Волинь Новини

На Волині ремонт 1 кілометра дороги оцінили у 4 мільйони

До кінця року Служба автомобільних доріг у Волинській області запланувала здійснити поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-03-03 Луцьк–Радомишль–Демидівка–Дубно.

Відкриті торги для пошуку підрядника державне підприємство вже оголосило. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 16 жовтня, а аукціон розпочнеться 19 жовтня, – пишуть Волинські новини.

Очікувана вартість робіт становить 3 994 906 гривень.

Ідеться про дрібний ремонт на відрізку траси між 16,74 і 17,74 кілометра.

Роботи включатимуть вирізування кущів, порослі тополь і верб, обрізування крон дерев, планування та укріплення узбіч, розлив бітуму, ущільнення асфальтобетонного шару та вкладання вирівнюючого шару із гарячої дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, облаштування заїзних кишень, влаштування двох посадкових майданчиків, ремонт автопавільйонів, влаштування з’їздів, нанесення горизонтальної розмітки, встановлення дорожніх знаків і влаштування тротуару.

Серед вимог до учасників торгів – наявність матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та необхідного обладнання, у тому числі асфальтоукладальника, машини для перевезення асфальтобетону, автогрейдера та дорожніх котків.

Ремонт хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року.

Leave a Comment